Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het heerlijk dagje is gekomen

Geplaatst op: 21 november 2015

Sinterklaas komt vandaag aan in Genemuiden. Niet in de binnenhaven, maar bij het veer. Hij heeft zijn gezanten ondertussen vooruit gestuurd. Deze Piet is helemaal klaar om straks op stelten door het centrum van Genemuiden te lopen. Daar is Superzaterdag aan de gang, maar veel activiteiten voor kinderen ook.

Er staat een springkussen, ze kunnen knutselen in ’t Olde Staduus, meedoen aan oud-Hollandse spelen en zich vermaken in de winkels. Ook is er een sinterklaasdichter (10.30 uur bij bosch, 11.30 uur bij Blokker en 12.30 bij Sigrid). En smulpapen komen helemaal goed tot hun recht. Ze kunnen voor een euro een patatje halen bij Kwalitaria, er zijn oliebollen, vis en een pannenkoekenarrangement bij De Kaaihof.

Ook goed om te weten: bij Regiobank is een ballonnenwedstrijd. Vanaf 12.30 uur kunnen kinderen daar een ballon halen een meedingen naar schitterende prijzen, waaronder een iPad.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500