Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede Wintermarkt voor Vrienden van de Meente

Geplaatst op: 25 november 2015

Tijdens de Wintermarkt in De Meente bemande  de Stichting Vrienden van de Meente ook dit jaar weer een kraam. Zij kan terugkijken op een geslaagde middag. De verloting met vele fraaie prijzen  viel, gezien de grote belangstelling, in de smaak bij de bezoekers. Dank aan alle ondernemers die deze verloting mogelijk hebben gemaakt! Ook mochten wij weer een aantal nieuwe donateurs verwelkomen. Wij zijn hier erg blij mee. Dit alles helpt de Vrienden om haar doelstelling, het behouden van een goede welzijnsinvulling voor de ouderen in Genemuiden, ten uitvoer te brengen.

Er zijn nog enkele prijzen van de verloting af te halen. Het betreft de volgende lotnummers:

Rose      401, 412, 413

Geel      752

Groen   414

Blauw   637

U kunt uw prijs afhalen op Kamperdijk 36 (Tagborgh B), Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500