Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oefenavond voor de bovenstem

Geplaatst op: 25 november 2015

Komende zaterdag wordt in de Grote Kerk weer een oefenavond voor de bovenstem gehouden. Het is iedere keer weer bijzonder fijn om samen de psalmen te zingen onder leiding van onze organist Arend Booi. Daarbij komt dat het een mooie voorbereiding is op de zondag. De avond begint om 19.30 uur en we stoppen zo rond 20.45 uur.

Op deze avond gaan de deelnemers in ieder geval psalm 79 instuderen. Een psalm die niet zo veel met de bovenstem gezongen wordt. Deze psalm hopen we tijdens de zangavond van 5 maart op Urk namelijk ook te zingen. Op 28 november zult u meer van deze zangavond horen.

Iedereen van harte uitgenodigd! Ook als u nog nooit op een oefenavond geweest bent.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500