Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Elwin blijft bij Bonthuis Vaartjes

Geplaatst op: 27 november 2015

“Op het moment dat ik hier binnen stapte, wilde ik eigenlijk al niet meer weg…”, lacht Elwin van der Linde. Wat dat betreft kreeg hij onlangs goed nieuws: Bonthuis Vaartjes Makelaars is ook enthousiast over het werk van de 26-jarige inwoner van Sint Jansklooster. Een tijdelijk contract is daarom omgezet in een vaste aanstelling.

Elwin is geboren en getogen op een boerderij aan de Leeuwte, even buiten Sint Jansklooster. Hij rondde een opleiding Internationale Handel af en besloot dat hij ‘nog niet klaar was met leren’. “Toen heb ik een regionale makelaar gevraagd of hij me wat meer wilde vertellen over zijn vak. Daardoor raakte ik zo gemotiveerd dat ik een vastgoedopleiding aan de Hanze Hogeschool in Groningen ben gaan volgen. Dat is dé opleiding voor makelaars.”

Met zijn diploma op zak keek hij afgelopen zomer naar vacatures. Vanwege zwangerschapsverlof van twee medewerkers zocht Bonthuis Vaartjes Makelaars tijdelijk versterking. “Het klikte meteen”, zegt Elwin. “Mijn collega’s zijn net als ik nuchter en recht voor de raap. Dat is de mentaliteit van de streek en daar voel ik me prettig bij. Het vak vind ik in de praktijk ook heel leuk. Je komt met allerlei soorten mensen in aanraking en dat past goed bij mij.” Leuk is dat onze portefeuille in mijn woonplaats steeds groter wordt. Ik hoop daarin een rol te spelen, al werk ik natuurlijk ook in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis.”

En dat blijft hij voorlopig doen, aldus de vennoten Bert Vaartjes en Freek van den Berg. “Elwin komt bij ons in vaste dienst. Wij doen goede zaken en hebben het zo druk dat een extra werknemer meer dan welkom is. En daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Wij passen goed bij elkaar en het is prettig werken met Elwin” Bonthuis Vaartjes Makelaars is met kantoren gevestigd in Zwartsluis en Genemuiden. Het team bestaat uit 7 medewerkers welke actief zijn op de woning- en hypotheekmarkt in de gemeente Zwartewaterland en delen van Steenwijkerland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500