Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Raadstafel terug naar Rijksmuseum

Geplaatst op: 27 november 2015

De bijna 400 jaar oude tafel, die sinds begin september wordt geëxposeerd in het Historisch Centrum Genemuiden, is daar de komende week voor het laatst te zien. Maandag 7 december zal hij, ergens tussen 11.00 en 12.00 uur, weer worden opgehaald door de rechtmatige eigenaar, het Rijksmuseum.

Talrijke Genemuidenaren hebben de afgelopen maanden de kans gegrepen het pronkstuk met eigen ogen te aanschouwen. Wie dat nog niet heeft gedaan maar nog wel wil doen, heeft daartoe nog de gelegenheid op zaterdag 28 november en zaterdag 5 december, beide dagen van 14.00 tot 17.00 uur in het Historisch Centrum Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500