Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Scholiere breekt been bij botsing

Geplaatst op: 27 november 2015

Op donderdagochtend 26 november vond aan de Werkerlaan een aanrijding plaats tussen een 13-jarig meisje uit Hasselt op een fiets en een auto.

De auto, bestuurd door een 69-jarige man uit Zwolle, kwam van uit de richting van Zwolle. Hij haalde op een gegeven moment een vrachtwagen in en kwam daarbij in aanrijding  met het 13-jarige meisje die uit tegenovergestelde richting (Hasselt) kwam. Het meisje brak bij de aanrijding haar been. Zij werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500