Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust komt met kerstsingle

Geplaatst op: 28 november 2015

Juust presenteert binnenkort een kerstsingle. De cd-single is inmiddels opgenomen en de hoes is klaar. De track is opgenomen in de Smokie Studio met gedeputeerde en Juust-vriend Eddy van Hijum als gastmuzikant.

De release van zowel de video als de cd single is aanstaande woensdag 2 december. Vanaf die dag ligt de cd in de winkel bij Slijterij Stroomberg (kruisstraat 9), bij de Lange (Pr. Irenestraat 2) vanaf donderdag 3 december is de CD single ook verkrijgbaar Bij Sigrid (Langestraat 70)

“Hou onze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de release van de video”, aldus Juust.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500