Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pietenpuzzelspeurtocht voor kinderen

Geplaatst op: 29 november 2015

Ook dit jaar organiseert Sinterklaasbrigade Genemuiden weer een pietenpuzzelspeurtocht. Voor kinderen tot en met 12 jaar, die het leuk vinden om de uitdaging aan te gaan! Er worden letters verstopt binnen de Boni en Top1Toys, waarmee een woord gemaakt moet worden. Er zijn pieten aanwezig om jullie te helpen zoeken!

Uit de goede antwoorden wordt een winnaar geloot!

De prijs die je hiermee kunt winnen wordt op 5 december persoonlijk bij je thuisgebracht door ????

 

DATUM:                                 WOENSDAG 2 DECEMBER

WAAR:                                    BONI GENEMUIDEN & TOP1TOYS ZWARTEWATERLAND

TIJD:                                         14.00 UUR – 16.00 UUR

START- & EINDPUNT:        TOP1TOYS ZWARTEWATERLAND

 

KLEURWEDSTRIJD TOP1TOYS ZWARTEWATERLAND

Ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd is op 2 december om half 5 bij Top1Toys.

Sinterklaas is zelf aanwezig om de prijzen uit te reiken. Heb jij de kleurplaat nog niet ingeleverd? Doe dat dan snel, jouw kleurplaat moet uiterlijk dinsdag 1 december ingeleverd worden bij Top1Toys (je kunt hem vinden in het reclamepakket van afgelopen week of op Facebook Top1Toys-Zwartewaterland ). Heb je gewonnen, en je bent niet aanwezig? Dan gaat je prijs naar de volgende!

 

SINTEXPRESS OPHALEN BIJ BONI GENEMUIDEN

Veel kinderen hebben hun mooi gekleurde Sintexpress alweer ingeleverd bij de Boni in Genemuiden. Nog niet ingeleverd? Doe dit dan snel! Woensdagmiddag 2 december zijn de pieten in de Boni aanwezig om deze te vullen! Kom jij hem dan ook ophalen? Wij zijn er tussen 14.00 uur en 16.00 uur!

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500