Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

NSGK haalt 2000 euro op

Geplaatst op: 30 november 2015

Vorige week gingen dertig collectanten van de NSGK door weer en wind op pad voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. “Wij willen dan ook even bij de collectanten en de gevers stil staan, want zonder jullie had het bedrag 2055,20 hier niet gestaan. Jullie enthousiasme van inzet en geven wordt erg gewaardeerd, de opbrengst wordt aan toegankelijke speelplaatsen, aangepaste vakanties, kleinschalige woonvormen, werkervaringsprojecten gespendeerd.

De NSGK maakt hiermee jaarlijks 10,000 kinderen en jongeren met alle soorten handicap blij en tevreden, Alles wat nodig is om met beperking zo volwaardig mogelijk mee te doen in de samenleving is hun belangrijkste reden”, aldus de NSGK.

Wilt u ook helpen met de collecte van NSGK in de 3 de week van November 2016! Zij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een belangrijke bijdrage hieraan willen leveren door een paar uurtjes te collecteren.

Voor meer informatie of om aan te melden om collectant te worden kijk op www.NSGK.nl of bel Hannie Kubbenga 038 – 3856797 of Jantine van Dijk 038-8500111

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500