Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedrijfsbadminton weer op de kalender

Geplaatst op: 1 december 2015

Net als de voorgaande jaren is weer een bedrijfsbadminton toernooi. De badmintonvereniging nodigt teams uit om mee te doen aan dit toernooi op woensdag 30 december in d Overtoom.’Het is de bedoeling dat er gespeeld word in een poule met geoefende spelers en een poule met niet geoefende spelers.
“Wij vragen u om duidelijk aan te geven in welke van beide poules u wilt uitkomen. Elk team moet bestaan uit 4 personen (meerdere teams per bedrijf kan natuurlijk altijd). Het inschrijfgeld per team is 20 euro, er zijn rackets in de zaal aanwezig voor diegene die deze niet hebben. Opgeven voor 19 december”, aldus de vereniging.
Opgeven kan bij Roel Oostenbrink, Sikkel 73, Hasselt 038-4771670 of bij Barteld van Mourik, Kapberg 35, Genemuiden 038-7851090
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500