Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Laurens en Sanne verkopen de meeste rookworsten

Geplaatst op: 1 december 2015

De jeugd van Badmintonvereniging Genemuiden speelde vrijdag een sinterklaastoernooi. Er werden telkens vier kinderen uitgeloot die een onderlinge wedstrijd speelden. De winnaar van deze wedstrijd ontving een aantal pepernoten en de verliezer gelukkig ook (al was dat natuurlijk iets minder). Na een aantal wedstrijden konden de pepernoten worden geteld en opgegeten.
Na afloop van de wedstrijden werd er patat met en frikandel / kroket gegeten.Ook werd op deze avond bekend gemaakt wie er tijdens de rookworsten actie de meeste rookworsten had verkocht, de eer ging dit jaar naar Laurens en Sanne Post, zij ontvingen hier een mooie grote zak snoep voor.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500