Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groepstraining ‘Sta in je kracht’ voor kinderen

Geplaatst op: 3 december 2015

Praktijk ‘k Voel me Fijn start in januari met de groepstraining ‘Sta in je kracht’. Die is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Zij leren in de training meer over grenzen aangeven, zich weerbaar opstellen, zelfbeheersing en in jezelf geloven. Er is plaats voor zes kinderen.

De training is gericht op veel fysieke oefeningen en ‘lekker bezig’ zijn. Onderdelen zijn stok en bal gooien, trappen en boksen, stoeien en spelletjes waarbij veroveren een rol speelt. Doel van alle oefeningen is dat kinderen zichzelf leren kennen.

“En nog belangrijker is dat ze in zichzelf gaan geloven. Door de spelvormen leren ze bovendien goed omgaan met emoties en grenzen aangeven”, vertelt Roland Pleizier van de praktijk in Genemuiden.

Volgens Pleizier heeft de training ‘Sta in je kracht’ raakvlakken met onder meer Rots en Water en het Marietje Kessels Project. Die zijn bedoeld om kinderen meer weerbaar te maken. ‘Sta in je kracht’ gaat echter dieper. De wekelijkse trainingen van een uur starten in januari.

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op www.voelmefijn.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500