Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twintigste Triviant op de kalender

Geplaatst op: 6 december 2015

Vanaf nu moet iedereen het wereldnieuws weer bewust bekijken en beleven. Spel de nationale en lokale kranten volledig, lees het nieuws over de actualiteit in Genemuiden/Zwarte-waterland en pluis de encyclopedie weer even na. Onthoud allerlei nuttige of nutteloze wetenswaardigheden want… de Triviant-avond komt er  aan!

Op vrijdagavond 5 februari 2016 zal in d’Overtoom in Genemuiden, voor de twintigste keer een Triviantavond worden gehouden. Maximaal dertig teams zullen dan vanaf half acht in drie voorronden strijden om een plaats in de Triviantfinale. De winnende groep krijgt de Triviant-uil die in 2015 gewonnen werd door de familie Duitman-Meuleman.

De opbrengst van de Triviant-avond is voor de 2e/3e Wereldprojecten van de gemeente Zwartewaterland. Dit jaar is dat o.a. de organisatie Refilwe, in Genemuiden vertegenwoordigd door Sander en Tamara Brouwer. Zij willen een babyhuis in een township in Zuid-Afrika helpen opzetten.

Het is de laatste keer is dat de Triviant-avond onder leiding van presentator Reinier v.d. Pol en juryleden Gijs en Nelleke van Dalfsen staat. Zij stoppen ermee. Oud-winnaars van de Triviantavond worden van harte uitgenodigd om aan deze jubileum-editie mee te doen! Teams van 3 personen kunnen zich voor deze Triviantavond opgeven. Het zou mooi zijn als elke ploeg gesponsord wordt.

Voor het publiek zijn er drie leuke zaalrondes. De drie winnaars van deze zaalquizzen doen mee in de eindronde van de Triviant.

Voor alle onderdelen worden prijzen beschikbaar gesteld, ook voor de sponsors van het winnende team.

Teams die zich willen opgeven voor de gezellige Triviantavond kunnen dit doen voor 8 januari 2016 bij Gijs van Dalfsen, 385 55 62, h.g.vandalfsen@ziggo.nl of bij Reinier van de Pol, 385 49 57,  rvdpol@hetnet.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500