Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water heeft het druk

Geplaatst op: 12 december 2015

Na de drukke tijd voor én tijdens de presentaties van de nieuwe kerst cd kan Gospelgroep Living Water nog niet uitrusten. Er staan de komende tijd verschillende optredens gepland. Zo was de Gospelgroep vrijdagavond te vinden op de kerstmarkt in Sint Jansklooster en zingen ze vanmiddag tussen 14.00 uur en 16.30 uur op de kerstmarkt in Dedemsvaart. Maar dat zijn niet de enige optredens:
  • Vrijdag 18 december ontmoeten drie zangwijzen elkaar en is er een gezamenlijk kerstconcert met Inside Out en Rise Up in de Ontmoetingskerk in Hasselt (aanvang 19.30 uur).
  • Donderdag 24 december werkt Living Water mee aan de kerstnachtdienst in de Stinskerk in Zwolle. Het thema is: Mag ’t licht aan. De dienst begint om 20.00 uur.
Tijdens alle optredens zal Living Water liederen zingen van de nieuwe kerst cd ‘zijn Naam zal zijn’. Hebt u deze nieuwe cd nog niet? Hij is te koop bij TravelXL Reisbureau TéDéTé, De Lange en bij De Sluuspoort.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500