Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Problemen DA gelden niet voor DA Feenstra

Geplaatst op: 23 december 2015

Naar aanleiding van de berichtgeving over surseance van de DA Retailgroep laat DA Drogisterij Feenstra-Stoter uit Genemuiden weten financieel gezond te zijn. De verleende uitstel van betaling geldt voor de DA Retailgroep, en heeft geen betrekking op zelfstandige winkels als DA Feenstra-Stoter. Ook in 2016 zal het team gewoon klaar staan voor haar klanten. De winkel opent haar deuren zoals gewoonlijk voor goed advies en een ruim assortiment van geneesmiddelen, huid- en lichaamsverzorging, cosmetica en cadeaus.

“Onze klanten kunnen op ons blijven vertrouwen en onze winkel blijven bezoeken voor goed advies en fijne producten,’ licht André Feenstra van DA Feenstra Genemuiden toe. “De surseance van betaling geldt alleen voor de DA Retailgroep en de winkels die van de DA Retailgroep zijn; dat zijn wij niet. DA Feenstra-Stoter is een eigen winkel die al meer dan 100 jaar in de familie is. Wij hebben gelukkig een eigen pand en zijn dus geen huur verplicht aan de DA Retailgroep en hebben altijd onze rekeningen op tijd betaald,’ aldus André Feenstra van DA Feenstra-Stoter.

DA Feenstra-Stoter verwelkomt ook komende dagen haar klanten graag en wenst hen fijne feestdagen en een goed nieuwjaar.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500