Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prettige feestdagen!

Geplaatst op: 24 december 2015

Genemuiden Actueel wenst alle bezoekers van de site fijne en gezegende feestdagen en bovenal een mooi 2016. Een jaar dat wereldwijd hopelijk wat zachtaardiger is dan het wrede 2015. Wat dat betreft prijzen wij ons gelukkig dat wij alleen het lokale nieuws hoeven te verslaan.

Dat is overigens alleen mogelijk dankzij de steun van het Genemuider bedrijfsleven. Geweldig hoeveel adverteerders ons ook dit jaar weer ondersteunden. ‘Opzeggingen’ zijn uiterst zeldzaam en nieuwe belangstellenden melden zich een paar keer in de week. Zeer bedankt daarvoor.

En dat geldt natuurlijk ook voor onze lezers. Voor het tweede jaar op rij hebben we 20 procent meer bezoekers getrokken dan het voorafgaande jaar. En we ontvangen veel positieve reacties. Dat werkt uiteraard motiverend en we zijn er buitengewoon blij mee.

Dat die bezoekers komen heeft dan weer te maken met het werk van alle medewerkers van Genemuiden Actueel. Mensen die bij nacht en ontij en door weer en wind op pad gaan. En columnisten die soms grappige en soms pittige stukken inzenden. Zonder die medewerkers zou deze site al helemaal niet kunnen bestaan.

Op naar 2016!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500