Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterlandtoernooi van start

Geplaatst op: 28 december 2015

Het jaarlijkse voetbalfeestje in d’ Overtoom is weer van start: drie dagen lang strijden zaalvoetbalteams om de eer in het Zwartewaterlandtoernooi. Het evenement ging om 12.00 uur van start met een wedstrijd tussen Hamat en Comceptum, waarbij de laatste met een 2-1 overwinning van het veld stapte.

Het duel had meteen alles wat zaalvoetbal zo aantrekkelijk kan maken: techniek, emotie en doelpunten. Hamat is een verzameling oud-eerste elftalspelers van Sportclub Genemuiden aangevuld met Frank Jansen, terwijl Comceptum een verzameling regionale (zaal)voetbaltoppers is zonder Genemuider inbreng.

Op de tribune keek onder meer Gerry Hamstra toe. De voormalige trainer van Sportclub Genemuiden is ongetwijfeld een van de vele voetbalbekenden die d’ Overtoom dit jaar aan doen. Tot 19.00 uur zijn er vandaag wedstrijden en ook morgen is de zaal gevuld met voetballers. De opbrengst is dit jaar voor Zorgboerderij Lenteheuvel in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500