Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met talent zit het bij de Zwartewaterruiters wel goed

Geplaatst op: 29 december 2015

Hippisch Centrum Zwartewaterruiters organiseerde op woensdag 23 december jl. een leuke spring- en dressuurwedstrijd voor hun jongste talenten. Alle combinaties konden hier hun vorderingen aan familie en kennissen laten zien.

Eerst werden er dressuurproeven gereden.  De gevorderde groep reed een proef met galop en de beginnende ruiters reden een proef zonder galop. Daarna werd er een parcours gesprongen. Er was een parcours opgezet en dat werd door iedereen goed gedaan. Na afloop kregen alle deelnemers een prijs.

Onderstaand de volledige uitslag:

In de dressuur waren er eerste prijzen voor Loïs Talen, Sylvana van Dijk, Hester Bos, Shania van Dijk, Annerieke Beens, Alie van Rees en Jeanine Jansen. De tweede prijzen gingen naar Gerlinde Jumelet, Lynn Vermeer, Marith Bekendam, Kyara Bakker en Kristel Bekendam. Jasmijn Kwakkel, Noud Breman, Maggy Pol, Anne-Marit Pelleboer, Rinske van der Berg, Famke Brouwer, Manon Gerrits en Romee van Dijk namen de derde prijs mee naar huis. Tineke Pleijsier, Emmalie Kalter en Annejet Visscher legden beslag op de vierde prijs en de vijfde prijzen gingen naar Maartje Kolk, Elizabeth Postma, Jaimy van der Linde en Marilaine Visscher.

Met het springen gingen de eerste prijzen naar Maartje Kolk, Romee van Dijk, Kristel Bekendam, Annerieke Beens en Kyara Bakker. De tweede prijzen gingen naar Loïs Talen, Maggy Pol, Rinske van der Berg, Marilaine Visscher, Marith Bekendam, Jeanine Jansen en Alie van Rees. Derde prijzen waren er voor Tineke Pleijsier, Elizabeth Postma, Emmalie Kalter, Annejet Visscher, Jaimy van der Linde en Famke Brouwer. Noud Breman, Lynn Vermeer, Hester Bos en Manon Gerrits namen de vierde prijs mee naar huis. De vijfde prijzen gingen naar Gerlinde Jumelet, Sylvana van Dijk, Anne-Marit Pelleboer en Shania van Dijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500