Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nu al stop op inschrijving jamsessie

Geplaatst op: 29 december 2015

Een groot aantal plaatselijke muzikanten heeft zich inmiddels aangemeld voor deelname aan de jamsessie die SCEG op zaterdag 13 februari 2016 organiseert in d’Overtoom. En daarbij gaat het niet alleen om popmuzikanten uit de bekende lokale bands (al zijn die ook zeker van de partij) maar ook gospelmuziek zal op het programma staan, terwijl een aantal blazers een verrassende aanvulling op het programma vormt.

Het aantal aanmeldingen is al zodanig groot dat de organisatie zich genoodzaakt ziet een ‘stop’ door te voeren. Aan de ene kant jammer, want dat betekent dat muzikanten, die zich om wat voor reden dan ook nog niet hebben aangemeld, nu teleurgesteld moeten worden. Voor SCEG echter, is toch vooral ook verheugend dat dit evenement lijkt aan te slaan. Van het verloop van de avond hangt het natuurlijk af of dit programma een vervolg gaat krijgen, maar de voortekenen zijn gunstig. Veel hangt natuurlijk ook af van de opkomst van publiek.

SCEG inventariseert op dit moment de muzikale wensen van alle deelnemers. Op basis daarvan zullen combinaties van uitvoerende artiesten worden gevormd en komt een programma tot stand.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500