Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De favoriete foto van Jeroen Eenkhoorn…

Geplaatst op: 30 december 2015

Jeroen Eenkhoorn begon dit jaar als fotograaf bij Zwartsluis Actueel maar na zijn ‘terug verhuizing’ naar Genemuiden verwelkomden we hem natuurlijk met open armen bij Genemuiden Actueel. Zijn favoriete foto maakte hij tijdens de VBK.

“Het is enorm mooi om te zien hoeveel kinderen er elk jaar weer meedoen aan de VBK , met name aan het hutten bouwen. In andere gemeenten leeft dit veel minder. De kinderen worden tijdens de VBK toegerust met de bijbelse verhalen en de christelijke liederen die er gezongen worden. Zelf mocht ik lang deel uitmaken van de muziekgroep, als pianist heb ik vele malen de zang begeleid, helaas is dit door m’n slijtageklachten niet meer mogelijk….Maar dat neemt niet weg dat het enorm mooi is om zoveel kids te horen zingen en heel serieus te zien bouwen aan de hutten die na amper een paar dagen weer worden afgebroken en dan de ingrediënten vormen van een heus kampvuur.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500