Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook ‘nieuwjaarsvegen’ in Genemuiden

Geplaatst op: 30 december 2015

Nieuwjaarsvegen is een nieuw fenomeen. Het is de bedoeling dat heel Nederland op Nieuwjaarsdag om 12.00 uur naar buiten gaat om het vuurwerk op te ruimen. Ook in Genemuiden is dit mogelijk. Bij de vuurwerkverkooppunten in Zwartewaterland worden speciale zakken verstrekt waar bewoners het vuurwerkafval na het afsteken in kunt doen.

Post een leuke foto van het Nieuwjaarsvegen met een kort berichtje op de Facebookpagina van Mooi Schoon of tag @MooiSchoonNL in uw Facebookbericht. Maak kans om verkozen te worden tot ‘Opschoonactie van de maand’!

U kunt het vuurwerkafval gratis inleveren op woensdagmiddag 6 januari tussen 13:00 en 16:00 uur. Dit kan in Genemuiden op het Havenplein en de stortplaats bij het oude zwembad aan de Hasselterdijk. Medewerkers van de gemeente Zwartewaterland zijn op genoemde locaties aanwezig voor de kerstbomenactie van de jeugd en nemen daarnaast ook uw vuurwerkafval in.

Deze campagne wordt georganiseerd vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon dat de gemeente Zwartewaterland samen met 14 andere ROVA-gemeenten voert ter voorkoming en bestrijding van zwerfvuil. Voor meer informatie kijk op mooi-schoon.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500