Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harms en Kisteman op hoogste schavot

Geplaatst op: 3 januari 2016

Leden van de Zwartewaterruiters pakten tijdens verschillende wedstrijden weer prijzen. Anne-jet Harms en Dian Kisteman wonnen eerste prijzen. Mirthe Bakker behaalde een mooie derde plaats in de finale van de Felix Accountants Dressuur Cup en Lisanne Kanis behaalde de tweede plaats in de finale van PV en PC De Schaapskooiruiters. Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde een springwedstrijd voor pony’s en paarden.

Op maandag 28 december reden Lisanne Kanis en Elavsca mee in de finale van PV en PC De Schaapskooiruiters. De combinatie kwam in de klasse M1 van start en reed met een nette proef naar 200 punten en de tweede prijs.

Op dinsdag 29 december jl. nam Mirthe Bakker het tegen 24 andere combinaties op in de finale van de Felix Accountants Dressuur Cup. Zij kwam met haar pony Larapinta aan start in de klasse B categorie E. De combinatie zette een sterke proef neer en kreeg van de twee jury’s topscores van 203 en 214 punten. Met dit resultaat legde Mirthe Bakker beslag op de derde prijs.

Anne-jet Harms en haar pony Bandit reisden af naar de Sallandse Ruiterdagen in Mariënheem. In de klasse B categorie C reed zij een snel parcours in een tijd van 36.13 seconden en nam hiermee de eerste prijs mee naar huis.

In Hasselt werd op zaterdag 2 januari jl. een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Dian Kisteman kwam in de klasse L2 aan start met Whistler. De combinatie reed twee goede proeven en won met 193 punten de tweede prijs en met 202 punten de eerste prijs.

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde een springwedstrijd voor pony’s en paarden. Maud van Rees was hier erg succesvol. Zij sprong met haar pony Warenzo in de klasse B categorie D naar 77 stijlpunten en een mooie tweede prijs. In het tweede parcours reed de combinatie een snelle en foutloze ronde en won hiermee de vijfde prijs.

In het tweede parcours van de klasse B categorie D/E reed Noa Busweiler een snel en foutloos parcours met Pepper Boy en won hiermee de eerste prijs. Jenayla Roeland sprong met haar pony King of the Disco een foutloos parcours in de hoge klasse M. De combinatie legde hiermee beslag op de tweede prijs. Ook de paarden waren succesvol. In de klasse B reed Béanke Roeland met Esmetall naar de vijfde en achtste prijs. Jeanine Fuite sprong met Great Pleasure F naar de zesde prijs. In de klasse L won Elisabeth Beens met Wolina de zesde prijs en Riëlke Roeland sprong met El Torro naar de twaalfde prijs. In het tweede parcours van de klasse L reden Elisabeth Beens en Wolina naar de tweede prijs en Riëlke Roeland won met Gadget en Gangster de zesde en zevende prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500