Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeker dertig teams tijdens mogelijk laatste Triviant

Geplaatst op: 5 januari 2016

Voor de 2e/3e Wereldprojecten van de gemeente Zwartewaterland wordt op vrijdagavond 5 februari a.s. weer een Triviantavond gehouden in d’Overtoom. Voor deze quiz hebben zich al een aantal teams opgegeven en de verwachting van de organisatoren is dat er weer 30 teams meedoen.

Jurylid Gijs van Dalfsen: “Bij die 30 teams zitten ook weer veel vaste deelnemers zoals de biljartclub H.Z.W. en het College van B. en W.. Meedoen (en vooral) winnen op deze avond is speciaal omdat wij als organisatie hebben besloten dat dit de laatste door ons georganiseerde Triviantavond wordt.

Reinier van de Pol werkt al 20 jaar mee en zal in ieder geval stoppen als presentator. Nelleke van Dalfsen en ik geven graag de jurystokjes door aan anderen die met nieuw enthousiasme misschien een volgende serie quizavonden willen organiseren.”

Teams van 3 personen die mee willen strijden om de Triviant-uil voorgoed in bezit te nemen, kunnen informatie krijgen en zich opgeven voor 20 januari 2016 bij Gijs van Dalfsen (h.g.vandalfsen@ziggo.nl) of bij Reinier van de Pol (rvdpol@hetnet.nl).

Teams die al door de organisatie benaderd zijn, wordt verzocht om snel te reageren naar bovengenoemde adressen. Als vast onderdeel van de quizavond zullen er ook weer drie zaalquizzen georganiseerd worden voor het publiek.

Op vrijdagavond 5 februari a.s. is de Podiumzaal van d’Overtoom open om 19.00 uur, de quizzen beginnen om 19.30 uur. De toegang is gratis, deelname aan de zaalquizzen kost € 2,- voor de 2e/3e Wereldprojecten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500