Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel prijzen bij loterij

Geplaatst op: 10 januari 2016

Komende zaterdag na de spinningmarathon is er rond 20.30 uur een verloting en een veiling waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan stichting Het Vergeten Kind. Dit is op het terrein van STG de Eéndracht te Genemuiden. Loten kosten slechts € 1,- per stuk.

Wat is er te winnen? Cadeaubonnen van: Annemoda, HIP, Jan Pleijsier, Rebelz, Fenny Jo, Top1Toys,

Leuke en bruikbare accessoires van o.a Bosch Bloemen en Wonen, De Groene Lantaarn, Pant 21, Flier sport en fashion, Sokken Solder, Matras Direct. En lekkernij van: Bitterzoet, Groot Koerkamp, De Lange, Drost Koffie,By Sigrid.

Veiling: Het shirt van Albert Flier die Albert droeg tijdens de wedstrijd tegen PSV, en het shirt dat Anna vd Breggen droeg tijdens het WK waar zij tweede werdt zullen worden aangeboden door de veilingmeester. De opbrengst van de shirten gaat ook naar stichting Het Vergeten Kind.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500