Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK komt met vracht medailles terug uit Emmeloord

Geplaatst op: 10 januari 2016

Robin van den Berg op weg naar clubrecord

DEK zwom zaterdag in Emmeloord deel 3 van de Regionale Tienkamp. De deelnemende verenigingen waren naast DEK: Zignea (Emmeloord), ZCU ’78 (Urk) en Deltasteur (Kampen). DEK kwam in deze wedstrijd met 32 zwemmers aan de start en zwom in de 22 programma’s flink in de medailles: 14 maal goud, 10 maal zilver en 18 maal brons!

Bij vrijwel ieder programma-onderdeel was er iemand van DEK op het ere-schavot te vinden! Er zijn 32 persoonlijke records gezwommen: de grootste verbetering is voor Sybren bos (100 meter rugslag in 2.00 25).  Robin van de Berg wist op de 50 mtr vlinderslag met een tijd van 40.90 sec. een clubrecord te verbeteren.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com

De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 16 januari: Nationale zwemcompetitie deel 3 in Zutphen (aanvang 16.30 uur).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500