Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanmelden voor spinningmarathon kan nog steeds

Geplaatst op: 12 januari 2016

Bij STG de Eendracht wordt zaterdag 16 januari van 14.00 uur tot 20,00 uur een spinningmarathon gehouden. De marathon is een initiatief van STG De Eendracht, Sportland Hasselt en Welness Zwartewater. De opbrengst van de marathon gaat naar ZwartewaterlandHelpt voor Stichting Het Vergeten Kind.

Voorgaande jaren vond de spinningmarathon voor de actie ZwartewaterlandHelpt in december plaats tijdens de driedaagse radiomarathon in Onder de Luifel. Wegens omstandigheden kon de marathon in december niet door gaan.

Opgeven voor de marathon kan nog steeds. Mee doen kan individueel of per team voor minimaal een uur. Aanmelden kan tot en met woensdag 13 januari via spinning@zwartwaterlandhelpt.nl of bij STG De Eendracht, Sportland Hasselt en Welness Zwartewater. Deelnemers krijgen een maaltijd gesponsord door Boni uit Genemuiden en een bidon gesponsord RabobankLiv. Het team van de ambassadeur van ZwartwaterlandHelpt Anna van der Breggen.

Tijdens de marathon bent u van harte uitgenodigd om de spinners te komen aanmoedigen en gezellig een kop koffie drinken in de kantine. Om 20:00 uur start de verloting met mooie prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers in Zwartewaterland. Met de verloting zijn onder andere shirts van de ambassadeurs Anna van der Breggen en Albert Flier te winnen. Kijk voor meer informatie op www.zwartwaterlandhelpt.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500