Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stemmen van goud beginnen aan jubileumjaar

Geplaatst op: 12 januari 2016

Meezingen met de stemmen van goud van het Christelijk Mannenkoor Stereo? Kom dan op donderdag 14 januari naar het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 in Genemuiden. Vanaf 20.00 uur hervat het mannenkoor de repetities weer. Wie geïnteresseerd is om mee te zingen, is van harte welkom.

Het zingen bij mannenkoor Stereo is een enerverend en afwisselend gebeuren met een steeds weer hoge mate van ontspanning op de donderdagavond van de drukke werk- en schoolweken”, aldus Stereo.

Dit jaar staat er voor het mannenkoor veel op stapel want het koor bestaat dit jaar 50 jaar. Op 9 april zal er zowel ‘s middags als ‘s avonds een jubileumconcert worden gehouden in de bovenkerk van Kampen. Tijdens dit concert zal o.a. de nieuwe cd worden gepresenteerd.

In de maand november staat er een 3 daagse bootreis op het programma met als hoogtepunt een concert op vrijdagavond 4 november in de grote kerk van Dordrecht.

Zo zullen er dit jaar nog veel meer activiteiten plaatsvinden. Wilt u ook als eerste op de hoogte worden gebracht van deze activiteiten en/of concerten. Meld je dan gratis aan als vriend van Stereo op de website van het mannenkoor: www.stereogenemuiden.nl

steunstero

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500