Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG en Genemuiden Actueel presenteren ’talkshow’

Geplaatst op: 18 januari 2016

Genemuiden Actueel en SCEG organiseren op vrijdagavond 8 april een nieuwe activiteit. De kantine van d’ Overtoom is het decor voor een soort talkshow waarin Genemuidenaren, ex-Genemuidenaren of soms gasten van buiten de tapijtstad centraal staan.

Zij vertellen over hun bedrijf, hun hobby, hun geschiedenis, hun toekomst of over hun passie. De talkshow, werktitel Umme de Toafel, ontvangt gasten uit het bedrijfsleven, uit de culturele wereld, uit de kerken of uit de politiek. Herinneringen ophalen aan bijzondere gebouwen of gebeurtenissen maakt ook onderdeel uit van het programma. Een columnist of verhalenverteller en muziek maken de avond compleet.

Het idee is min of meer ontstaan uit het Genemuiden Actueel Sportcafé. Daarin vertellen gasten uit de sportwereld twee keer per jaar hun verhaal in De Kaaihof.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma en over de presentator van dienst. Het programma begint om 20.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500