Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Classic rock op de Rock Evening

Geplaatst op: 22 januari 2016

Op zaterdag 19 maart vindt al weer de 9e editie van deRock Evening in de Overtoom plaats, het jaarlijkse rock feestje  van Zwartewaterland en omgeving. De organisatie is er ook nu weer in geslaagd om twee aantrekkelijke bands op het podium te krijgen.

Traditioneel is het voorprogramma voor een band uit de regio, die de kans krijgt om zich te presenteren aan een breed publiek in opitmale omstandigheden mbt geluid, licht en zaal. Dit jaar is dat Swamp Blues Revelation uit Dedemsvaart. Een “moddervette” jonge bluesrock band, die zowel  covers als eigen werk speelt.

De hoofdact is Shadowplay uit Nijverdal. Shadowplay is een band die bestaat uit vijf ervaren muzikanten , van wie sommigen al 15 jaar samenspelen en die een gezamelijke liefde voor de “classic rock” delen. Alles wat de rock-liefhebber muzikaal begeert komt deze avond langs. Van Deep Purple tot Marrilion, van Radiohead tot Gary Moore, Whitesnake, Bryan Adams en de Earring. Al met al is er weer een aantrekkelijk programma voor de muziekliefhebber deze aflevering van de Rock Evening. Net zoals publiek gewend is de laatste jaren, top kwaliteit coverbands.

In 2017 bestaat  de Rock Evening 10 jaar. De eerste voorbereidingen voor dit jubileum zijn al opgestart. Ook het publiek  wordt bij deze jubileum editie betrokken. Op de site van de Rock Evening staat een link die verwijst naar een enquete, die door het publiek kan worden ingevuld. De organisatie neemt de resultaten van deze enquete mee naar de festiviteiten rond de jubileumeditie.  Dat er een festivalcamping komt bij de 10e editie is al nagenoeg zeker, daarnaast zijn alle suggesties welkom om van de 10e editie een groot feest te maken.

Reserveren van kaarten voor de 9e editie is vanaf nu mogelijk via de site van de Rock Evening, www.rockevening.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500