Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorleesontbijt op de Maarten Lutherschool

Geplaatst op: 27 januari 2016

Tekst en foto's: Enrico Kolk

Een heuse pyjamaparty manifesteerde zich woensdagmorgen op de Maarten Lutherschool. Kinderen kwamen met lege magen naar school toe voor het voorleesontbijt. Diverse bekende Genemuidenaren mochten deze morgen voor de klas.

Zo ook Sportclub-doelman Albert Flier en collega-voetballer Arjen Netjes. Het gemeentebestuur liet van zich weten door wethouder Visserman. Hij kwam een verhaal voorlezen over ‘de kinderboerderij’ en liet ook de ambtsketen van de burgemeester zien. Flier vertelde de klas over het plaatsje Kerkrade en Netjes bracht groep acht aan het lachen met een verhaal van Mees Kees.

Het meest bijzonder was wel het verhaal van Diny Eenkhoorn over de pont. Zij las voor in het Gaellemunigers. Een ‘veurleesontbijt’ dus.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500