Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DESZ zit zonder trainer

Geplaatst op: 26 januari 2016

DESZ en Jan Okke Koers zijn per direct uit elkaar. Dat maakt de club bekend op de eigen website. Volgens het bestuur moest de stap worden gezet omdat het niet de verwachting heeft dat de resultaten snel beter worden.

Koers was bezig aan zijn eerste seizoen in Zwartsluis en dat verliep teleurstellend. Na de 0-4 nederlaag tegen NEC van afgelopen weekeinde was zijn positie verder verzwakt. Eerder was al bekend dat hij na dit seizoen zou vertrekken.

Wie de Kampenaar op korte termijn opvolgt wordt later deze week bekend. Dinsdagavond stond Van der Haar voor de groep. Komend seizoen heeft DESZ in polderbewoner Jeroen van den Berg al een nieuwe trainer gevonden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500