Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oom Piet opent zaak Kim Boes-Van Dijk

Geplaatst op: 30 januari 2016

Kim’s Styling is de nieuwste kapperzaak van Genemuiden. En ‘oom Piet’ van Dijk mocht die zaterdagavond openen. “Die heeft de afgelopen jaren ontzettend veel voor ons gedaan. Ik vond dat hij de zaak moest openen”, zegt Kim, die veel ervaring heeft in de Zwolse kapperswereld en nu een eigen bedrijf aan de Kapberg begint.

Zij is daarmee de derde generatie Van Dijk die de schaar hanteert. Opa Marten had ooit een kapperszaak aan de Oosterkaai en zijn zoon Piet kwam daar al snel bij in. En die heeft nog steeds een zaak aan de Langestraat. Kim’s Styling is een allround kapster die veel zin heeft in de nieuwe uitdaging.

En volgens Piet van Dijk gaat het helemaal goed komen. “Kim is heel creatief en ontzettend ambitieus. Ik vind het leuk dat er weer een volgende generatie Van Dijk het vak voortzet.”

zie voor meer informatie www.kimsstyling.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500