Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

12×12 stopt met een daverend concert (video)

Geplaatst op: 31 januari 2016

De Genemuider band 12×12 van Jerry Hoekman, Jan Willem Bennink en Tim Vriesema heeft met een daverend concert afscheid genomen. Tegelijkertijd presenteerde het duo onder de naam Beatfish ook een album met eigen nummers. En die bleken live nog meer tot leven te komen dan op het album. Beatfish speelde uiterst strak.

Classic rock met strak gitaarwerk, beulswerk op de drums en prima zang. Dat is het recept van Beatfish. Een goed gevulde grote zaal van d’ Overtoom genoot van de muziek en het album werd goed verkocht. Na een korte pauze was het tijd voor dezelfde muzikanten maar dan onder de naam 12×12. Daarmee zetten ze net als de afgelopen jaren de zaal in vuur en vlam. Er werd volop gedanst op de bekende rocknummers uit de jaren vijftig tot 2000.

Pieter Polman sprak voor het concert al met Bennink en Hoekman en de drummers Bredewold en Vriesema.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500