Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Triviant levert nu al mooi bedrag op

Geplaatst op: 1 februari 2016

Er is nu al een succes te melden voor de Triviantavond die vrijdagavond 5 februari a.s. in d’Overtoom gehouden zal worden: een sponsor heeft namelijk € 750,- geschonken voor de 2e/3e Wereldprojecten van Zwartewaterland! Dit bedrag is een prachtige aanvulling op de giften die ingezameld worden door de deelnemende ploegen. 

Dat zijn er dit jaar dertig, met oudgedienden als het College van B. en W., biljartvereniging H.Z.W. en Van Alles Wat. Nieuw is de ploeg “An ‘tEufd” met teamleider Bart van Olst: “Ons team is ontstaan bij de pont op een zondagmorgen. Daar bespreken dan een aantal Genemuidenaren het wereldnieuws en natuurlijk ook het nieuws in Genemuiden. Het bleek dat Piet van Dijk, Albert Post en ik de verstandigste opmerkingen maken en daarom werden wij afgevaardigd naar Triviant.! Wij zien ons zelf als gevaarlijke outsider, een finaleplaats moet zeker mogelijk zijn.”

De quizavond begint om 19.30 uur in de Podiumzaal van d’Overtoom (open om 19.00 uur) en de toegang is gratis. Met het publiek worden zaalquizzen gespeeld, de deelname daaraan kost € 2,-, bestemd voor de 2e/3e Wereldprojecten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500