Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Kruising Koppel, Tagweg en Bereklauw is gevaarlijk’

Geplaatst op: 2 februari 2016

Volgens een bewoner van het Tag is de kruising Koppel, Tagweg en Bereklauw momenteel levensgevaarlijk. Hij heeft daarover een brief gestuurd naar de gemeente. De bewoner stelt daarin dat er veel te hard wordt gereden en dat er al meerdere ongelukken zijn gebeurd.

In december kaartte de man de situatie al aan. Stratenmakers dichtten toen de gaten in het wegdek en vanaf dat moment gingen automobilisten harder rijden, stelt de briefschrijver. Hij nam contact op met de gemeente en de situatie zou snel worden aangepast. Dat is echter niet gebeurd. ”De volgende dag al werd een vrouw aangereden door een personenauto. Ze moest naar het ziekenhuis. En even later zijn ook twee brommers aangereden”, schrijft de man.

Hij vindt ook dat de nieuwe verkeersdrempel vlakbij de kruising te laag is. Automobilisten en vrachtwagenbestuurders zouden daar nauwelijks hoeven af te remmen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500