Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bedreigde man was een Duitser

Geplaatst op: 3 februari 2016

De man die maandag werd bedreigd aan de Schering blijkt een Duitse vrachtwagenchauffeur. Dat meldt de politie woensdag. Hij stelt dat hij bedreigd is door drie mannen op een scooter die een vuurwapen of iets wat erop lijkt lieten zien. De politie wil graag in contact komen met mensen die meer hebben gezien.

Volgens de vrachtwagenchauffeur gaat het om twee blanke mannen en een man met een getinte huidskleur. Ze zouden tussen de 27 en 35 jaar oud zijn en ze reden op twee scooters. Het zou gaan om een witte of zilverkleurige scooter en een donker gekleurde (zwart of blauw) scooter. Na het incident gingen de mannen er vandoor op de scooters. De man is niet gewond geraakt en er is voor zover nu bekend ook niets buitgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500