Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC onderuit tegen Dalfsen

Geplaatst op: 6 februari 2016

Alle seniorenteams van tafeltennis GTC speelden thuis in d’Overtoom. GTC 1 speelde de eerste thuiswedstrijd tegen DTV uit Dalfsen. Het team kwam pas bij het dubbelspel tot het eerste punt. Egbert lijkt zijn vorm terug te krijgen, maar wist dit nog niet om te zetten in punten, zijn broertje Pieter worstelt ook nog met de vorm en wist nipt een punt te pakken. Kees Kranenburg speelde sterke partijen en pakte 2 punten. GTC verloor met een klein verschil, 4 tegen 6.

 

2e klasse: GTC 1 – DTV ’84 3 : 4 – 6                          :        

Pieter Beuzenberg     1

Kees Kranenburg        2

Dubbel                         1

——————

3e klasse: GTC 2 –  NTC Leogang 3 :  7-3                

Voor GTC 2 stond Leogang uit Nunspeet op het programma. Op papier een wedstrijd die er om ging spannen. Uiteindelijk viel het aardig mee. Herman was oud Hollands aan het spelen en pakte vrij simpel 2 punten. Wijnand had gelukkig zijn vorm ook weer terug gevonden en pakte er ook 2. Allebei verloren ze van de enige vrouw in het team, was ze nu zo goed of had ze haar charmes. Op 1 persoon maakte dat in ieder geval geen indruk. Arno veegde haar van de tafel in 4 games en won hierdoor alle 3 partijen. Einduitslag voor GTC 7-3.

Herman van Dalfsen  2

Wijnand Oudenaarden          2

Arno Withaar             3

———–

GTC 3 heeft vorige week een beetje tegen de verwachting in een fikse nederlaag geleden en waren nu erg gemotiveerd om dit weer goed te maken. Het werd een harde en lange strijd tegen het sterke team uit Dalfsen. Maar onze mannen waren heel gemotiveerd om te winnen.  Diverse 5 setters kwamen er aan te pas, maar de winst was telkens voor GTC.  Eindresultaat, de volle winst 10 tegen 0.

5e klasse:  GTC 3 –  DTV ’84 6 : 10 – 0

Hans Hilberts  3

Leen Oudenaarden    3

Heinz Verspey 3

Dubbel            1

————-

Bij GTC4 was Corstiaan weer de man, die heel knap 3 punten pakte voor zijn team.

Tom en Arno wonnen daarnaast ook heel verdienstelijk 2 partijen. Eindresultaat mocht er zijn: 7 tegen 3, waardoor dit team direct in de kop van hun poule komt te staan.

5e klasse: GTC 4 – ’s Heerenbroek 3 :  7 – 3

Tom Beuzenberg                    2

Corstiaan Boll             3

Arno Hofland              2

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500