Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Meente zoekt nieuwe medewerkers

Geplaatst op: 10 februari 2016

Wie graag ouderen wil helpen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, is meer dan welkom in De Meente. Het woonzorgcentrum zoekt gediplomeerde VIG’ers of verzorgenden niveau 4. 

Jij wilt cliënten zo goed mogelijk helpen. Bijstaan in hun behoeften en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen.  Je neemt moeite ze te leren kennen en verdiept je in hun wensen. Geen dag is daarin hetzelfde. De cliënten wisselen en de dagelijkse zorg verschilt.

Je bent flexibel, creatief en oplossingsgericht. Je werkt zelfstandig en waar nodig val je terug op je team. Het spreekt voor zich dat je deskundig bent. Je staat voor de kwaliteit van je werk en je handelt ernaar. Jij bent de professional!

Ben jij in het bezit van het diploma Verzorgende IG, heb je relevante werkervaring in de ouderenzorg en ben je flexibel inzetbaar? Solliciteer dan nu bij De Meente http://www.ijsselheemwerktmetpassie.nl/vacatures/functiegroep/10/verzorgende_zorg_en_welzijn__16003_/1035

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500