Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Illusionist Arnoldus naar avond Rotary

Geplaatst op: 15 februari 2016

Op donderdagavond 25 februari organiseert Rotary Zwartewaterland een bijzondere avond met illusionist Henk Arnoldus. Onder het thema “waarneming & beïnvloeding” geeft Henk een voorstelling in het oude stadhuis van Hasselt.  “Voor deze avond zijn ook alle inwoners van de gemeente Zwartewaterland uitgenodigd”,  aldus organisator Robert Bos.

Kaarten
De kaarten voor de voorstelling kosten €10,00 per persoon. Geïnteresseerden kunnen terecht op http://www.rotary.nl/zwartewatersteden/  voor een reservering. Het aantal beschikbare kaarten is echter beperkt, dus Rotary roept mensen op snel te reageren. Op 25 februari vanaf 18.30 uur kunnen de kaarten worden afgehaald bij de entree van het oude stadhuis aan Markt 1 in Hasselt. De voorstelling start om 18.45 uur. De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel binnen de gemeente Zwartewaterland.

Magische verrassingen
Robert: “Ik ken Henk en zijn voortellingen. Het belooft een avond vol magische verrassingen, gedachten-manipulaties, zakkenrollen en gokspelletjes te worden. Wij kijken ernaar uit en hopen de inwoners van onze gemeente een leuke avond te kunnen bezorgen”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500