Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Maarten Luther beginnen met verkoop

Geplaatst op: 18 februari 2016

Leerlingen van de Maarten Luther school deden twee weken geleden hun uiterste best gedaan om de mooiste creaties te maken. Daarvan zijn nu verkoopfolders gemaakt en bovendien beschikt iedere leerling over een eigen webshop. Nu is het tijd om aan familie, vrienden en bekenden zoveel mogelijk artikelen te verkopen. Luxe en vooral unieke wenskaarten maar ook artikelen als placemats, onderzetters en mokken met de unieke tekening erop. Ieder verkocht artikel levert een mooi bedrag op voor het goede doel.

Ruim 140 leerlingen zijn met potlood, verf en krijt aan de slag gegaan en verdienen daarmee naast eeuwige roem in ieder geval gratis een eigen wenskaart. Niet alleen dat is bijzonder aan deze actie; ook de manier waarop de leerlingen kunnen verkopen is uniek: een heuse eigen webshop. Hiermee kunnen de leerlingen heel eenvoudig iedereen uitnodigen de wenskaarten en andere artikelen online te bekijken én te bestellen. Makkelijk en veel veiliger doordat de leerlingen niet meer met veel contant geld over straat hoeven.

In de periode van 16 februari tot 8 maart zullen de leerlingen proberen zoveel mogelijk te verkopen van hun prachtige creaties. De Maarten Luther school hoopt met deze actie een mooi bedrag op te halen voor het schoolplein.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500