Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pannenverkoper licht Hasselters op

Geplaatst op: 29 februari 2016

Een pannenverkoper licht Hasselters op. Volgens de politie zijn al zeker twee ouderen opgelicht. De verkoper komt aan de deur en biedt vervolgens aan om te helpen met pinnen. Opgepast dus voor een pannenverkoper.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Pannenverkoper licht Hasselters op

  1. Visscher (Genemuiden) schreef:

    Ook bij ons in Genemuiden is een pannen- en messenset verkoper geweest. Een persoon van ongeveer 40 jaar oud. Hij reed in een nieuwe BMW X5, zilvergrijs met Zwitsers kenteken van de Provincie Graubunden. Hij vertelde dat hij een succesvolle beurs in hotel Van der Valk in Zwolle had gehad en dat hij de demo modellen voor een aanbiedingsprijs van de hand mocht doen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500