Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met veel plezier spetteren

Geplaatst op: 3 maart 2016

De Partij van de Arbeid vindt sport en bewegen belangrijk. Het jaarlijkse gratis zwemevenement past daar prima bij. Het was maandagmiddag 29 februari 2016 een gezellige, drukbezochte middag in zwembad Bestevaer in Genemuiden. De kinderen hebben veel plezier gehad. Het maakt nog eens extra duidelijk hoe belangrijk het is om een zwembad in eigen stad te hebben. De Partij van de Arbeid wil ook graag voor de toekomst de drie zwembaden openhouden! Het personeel van het zwembad is altijd heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Samen hebben wij voor een leuke middag gezorgd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500