Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampenaar zwaait met neprevolver

Geplaatst op: 3 maart 2016

In het centrum van Kampen heeft de politie donderdagmiddag een 21-jarige man uit die stad aangehouden. De man liep op straat te zwaaien met, naar later bleek, een neprevolver.

Passanten waarschuwden rond 15.30 uur de politie nadat ze de man op straat hadden zien staan met een vuurwapen of iets wat daarop leek. Dat was op de Oudestraat in het winkelgebied van de Hanzestad. Volgens getuigen zou de man soms ook op voorbijgangers hebben gericht. Agenten waren er snel bij en wisten de man te ontwapenen. Een van de agenten had daarbij uit voorzorg zijn dienstwapen getrokken. De revolver die de Kampenaar bij zich had bleek een plastic nepwapen te zijn en is in beslag genomen. De man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500