Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kleuren en winnen bij Rabobank

Geplaatst op: 4 maart 2016

De kleurplaatwedstrijd van Rabobank IJsseldelta loopt nog tot en met 11 maart. Kinderen kunnen hun kleurplaat inleveren bij het kantoor in Genemuiden en meedoen voor een leuke prijs!

In de tweede week van februari hebben alle klanten van Rabobank IJsseldelta in de leeftijd van 3 – 12 jaar een kleurplaat gekregen. Als je de kleurplaat inlevert, maak je kans op een leuke prijs. Uit elke leeftijdscategorie (3-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar) worden de drie mooiste kleurplaten gekozen. Heb je geen kleurplaat gehad, maar wil je wel graag meedoen? Dan kun je er één ophalen bij de vestiging van Rabobank IJsseldelta aan de Julianastraat 1 in Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500