Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewoners Spil beleven de dag van het jaar

Geplaatst op: 15 maart 2016

Verhoek geeft een rondje…Genemuiden! Op 9 april beleven bewoners van de Spil vermoedelijk de mooiste dag van het jaar. En dat allemaal dankzij de open dag waarop bewoners wensen aan een wensboom mochten hangen. Een daarvan was een ritje in een sportauto.

“Een van de medewerkers van Verhoek Europe las dit en vroeg ons of ze iets konden betekenen door een rit met trucks te maken. Natuurlijk vinden de bewoners dit erg leuk en hebben we een plan opgezet. We hebben de Vijf Gebroeders gevraagd of ze hier ook iets in willen doen, en die willen graag meewerken. Ook De Hoop van Jan Postma vaart mee”, vertelt Reina Aarten over het ondertussen veel uitgebreidere programma.

Zij hoopt dat half Genemuiden aan het einde van de middag in de binnenhaven staan. Dan vaart de Vijf Gebroeders namelijk met de bewoners weer Genemuiden binnen. Naar verwachting is dit rond half zes.

Klik op de link voor het complete programma van de dag.

Klik hier

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500