Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pannenkoekrestaurant in het Hervormd Centrum

Geplaatst op: 15 maart 2016

Het Hervormd Centrum wordt op 1 en 2 april omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant. De HGJB wil op die manier geld inzamelen voor kerken in Colombia en Mexico.

“In het nieuwe diaconale HGJB-project denken we samen met de kerk van Colombia en Mexico na over het thema ‘Delen in overvloed’. Met het project wil men in samenwerking met de kerken in deze landen een beweging op gang brengen van mensen die gaan delen van Gods overvloed, waarbij we samen o.a. kijken naar welke talenten en mogelijkheden God ons heeft gegeven om te delen en voor wie we bijvoorbeeld in onze eigen omgeving een naaste kunnen zijn”, aldus de organisatie.

In het kader van dit thema wordt er op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2016 het Pannenkoekenrestaurant in het Hervormd Centrum georganiseerd. Twee gezellige avonden waarin ieder op zijn eigen manier zijn talenten kan delen en er in een goede sfeer van overheerlijke pannenkoeken kan worden genoten.

Met het oog op ‘Delen in overvloed’ heeft de organisatie dit jaar voor de mogelijkheid gekozen om cadeaubonnen voor het Pannenkoekenrestaurant aan te bieden. Kent u/ ken jij mensen in uw/jouw omgeving die u/jij de mogelijkheid wilt bieden om aan te schuiven in het gezellige pannenkoekenrestaurant of gewoon wilt verrassen met een cadeaubon, dan kunt u via deleninovervloed@hotmail.com of via de website www.hervormgenemuiden.nl een cadeaubon bestellen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500