Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bogerman heeft beste badmintonners

Geplaatst op: 18 maart 2016

Op vrijdag avond is er weer het jaarlijkse scholen toernooi badminton gespeeld in sporthal de Overtoom. met deelname van 5 scholen welke allen minimaal 8 spelers hadden was het gezellig druk in de sporthal. Er moet gezegd worden dat alle kinderen enthousiast vochten voor elke punt wat dus nog wel wat zweetdruppels heeft opgeleverd. Nadat alle scholen 1 maal tegen elkaar hadden gespeeld was de Johannes Bogerman school de glorieuze winnaar voor de Ichthus school die tweede werd. Na afloop volgde nog de prijsuitreiking waarbij alle kinderen ook nog een herinneringsvaantje meekregen
totale eindstand:
1) Johannes Bogerman school
2) Ichthus school
3) de Vogelaar
4) Maarten Luther school
5) Johannes Calvijn school

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500