Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

TV kijken met de hoofdrolspelers (video)

Geplaatst op: 19 maart 2016

Tekst en foto's Joke Veldman

En vandaag was het dan zover, de bewoners van Akkerwinde zaten er klaar voor. In het programma Woontips van RTL 4 kwamen ze in beeld na een ongeduldig tijdje van wachten en reclame was het zover. Ze waren er toch even ‘stil’ van . Het programma ging er over hun ‘samen onder 1 dak’ wonen met de ouderen van zorgcentrum De Meente . 

Directeur Gosse Noppert was eerst aan het woord met presentatrice Iris Rulkens, en daarna de bewoners in gesprek met haar. Het was kort maar ze waren ontzettend trots. Dat bleek wel toen Pieter Polman ze nog even langs ging met de microfoon om te vragen hoe of ze het gevonden hadden.

Toen had Emma Kolk die dienst had de koffie en thee klaar en Klaas had kwarktaart gebakken, dus het werd nog een heerlijk maar vooral een ontzettend gezellig uurtje nazitten. Ook de bewoner vonden het blijkbaar gezellig want ze waren van mening dat we maar eens vaker moesten komen. Een goed teken. En bovendien hebben we er na vandaag een stel BGM’ers bij: bekende Gaellemunigers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500