Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK ligt op titelkoers

Geplaatst op: 20 maart 2016

Tekst en foto's John Poot

De heren van DEK wonnen zaterdag eenvoudig de zeventiende competitiewedstrijd tegen Z&PC Hatto-Heim uit Hattem. De tegenstander  werd met 13-3 naar de andere kant van de IJssel gestuurd. 

DEK (spelend met de witte caps) begonnen met pressing half veld. De wedstrijd was in het begin wel gelijkwaardig maar het was Bert Roeten die de 1-0 maakte voor DEK. Maar naarmate de wedstrijd vorderde leek het wel of de tegenstanders uit de Hanzestad de handdoek in de ring gooiden. Het tempo in de wedstrijd ging er wel een beetje uit. Toch kwamen er mooie acties van de kant van DEK die ook doelpunten opleverden.

De jonge jeugd van DEK liet zich zien en ginge vol in de aanval om de bal van de tegenstander te pakken. Bert Roeten en Ruben Beens waren de topschutters van DEK met allebei 3 doelpunten.

Door deze overwinning blijft DEK koploper. Mooie bijkomstigheid is dat Steenwijk 1 vorige week verloren heeft van Swol. Nu heeft DEK 3 punten voorsprong op Steenwijk. En nu is het de kunst op de voorsprong vast te houden.

Eindstand: DEK H1 – Z&PC Hatto-Heim 2, 13-3 (2-0, 4-1, 5-1, 2-1)

Doelpuntenmakers: Bert Roeten 3x, Ruben Beens 3x, Anco Kattenberg 2x, Rudi van Zandwijk 2x, Wim Visscher 1x, Bernard van Es 1x en Frank Beens

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500