Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus School zamelt voedsel in voor paasontbijtjes

Geplaatst op: 25 maart 2016

“Wij een Paasontbijt? Zij een Paasontbijt. Help je mee zodat iedereen een lekker ontbijtje krijgt?” Met deze slogan schonk de Ichthus School aandacht aan het feit dat het niet gewoon is dat ieder gezin Paasdagen kan vieren.  Er werd in één week tijd heel veel houdbaar eten meegenomen door de leerlingen naar school. 
Stichting “Buiten De Boot” verdeelt de pakketten onder meer in Zwartewaterland. Gedri Eenkhoorn is een vast inzamelpunt in Genemuiden die zich al een lange tijd inzet voor de armoedebestrijding. De stichting bedankt iedereen die zich heeft ingezet voor de actie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500